ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Στηρίζω Ρόμα για το σκουντέτο"

Αντσελότι: "Στηρίζω Ρόμα για το σκουντέτο"

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη Ρόμα του Ρούντι Γκαρσία και αποκάλυψε πως επιθυμεί την κατάκτηση του τίτλου από τους "τζαλορόσι".

"Μου αρέσει πολύ η Ρόμα. Μπορώ να καταλάβω και να φανταστώ τι συμβαίνει στη Ρώμη αυτή την περίοδο και είμαι χαρούμενος για τον προπονητή επειδή τον γνωρίζω από την εποχή που ήταν στη Λιλ", τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξή του στο Sky Sport 24 και συμπλήρωσε:

"Ο Γκαρσία ήταν πολύ ικανός, η ομάδα του έπαιζε πολύ καλά από άποψης ποιότητας παιχνιδιού και είμαι χαρούμενος για αυτόν και την πόλη.

Φυσικά, αν δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο η Μίλαν, είμαι με τη Ρόμα.

Σε ερώτηση δε για το αν "βλέπει" το προπονητικό του μέλλον είτε σε Ρόμα είτε στην Εθνική Ιταλίας, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός απάντησε:

"Δεν είναι η πρώτη φορά που μου γίνεται αυτή η ερώτηση. Μπορώ μόνο να πω ότι μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης θα δούμε, ίσως να πάρω την απόφαση να σταματήσω".

Σημειώνεται πως ο 54χρονος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μίλαν για 13 χρόνια (1987-1992 ως παίκτης και 2001-2009 ως προπονητής) όπως επίσης και με τη Ρόμα, φορώντας τη φανέλα της από το 1979 μέχρι το 1987 και όντας μέλος της ομάδας που πανηγύρισε το σκουντέτο τη σεζόν 1982-83.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ