ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Αδύνατο να το βουλώσει ο Μπλάτερ"

Αντσελότι: "Αδύνατο να το βουλώσει ο Μπλάτερ"

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι κάθετα αντίθετος με τον Ζεπ Μπλάτερ αναφορικά με το ποιός αξίζει τη Χρυσή Μπάλα για το 2014. Διαβάστε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" των δύο ανδρών.

Ο Ελβετός πρόεδρος της FIFA τάχτηκε ανοιχτά υπέρ του Μάνουελ Νόιερ για το φετινό βραβείο της Χρυσής Μπάλας, όμως το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Κάρλο Αντσελότι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κορνεγιά για το Copa del Rey, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης πέταξε το... γάντι στον Μπλάτερ, λέγοντας πως δεν μπορεί το βραβείο να πάει σε άλλον παίκτη πλην Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Με αιφνιδιάζει πάντα με αυτά που κάνει, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι αδύνατο να βουλώσουμε το στόμα του προέδρου της FIFA.

Είναι ένα θέμα για το οποίο μιλάει πάντα. Δεν υπάρχει πολλά πράγματα για να σκεφτούμε. Είναι η χρονιά του Κριστιάνο, σκοράρει γκολ και κατακτά σημαντικούς τίτλους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι δική του η Χρυσή Μπάλα.

Για αυτό το λόγο τα λόγια του Μπλάτερ υπέρ του Νόιερ δεν έχουν νόημα", δήλωσε ο Ιταλός, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην πρόσφατη τοποθέτηση του Τσάβι που χαρακτήρισε την Ρεάλ "ομάδα των αντεπιθέσεων":

"Είναι η άποψη ενός σπουδαίου παίκτη. Οι αντεπιθέσεις της Ρεάλ είναι εκπληκτικές αλλά προσπαθούμε επίσης να έχουμε τον έλεγχο μέσω της κατοχής της μπάλας και να βρίσκουμε αποτελεσματικές επιθετικές λύσεις.

Το κάναμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δεν θεώρησα τα λόγια του έλλειψη σεβασμού προς εμάς, είναι απλά η τεχνική ανάλυση του αγώνα από έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία".

Ερωτηθείς επίσης για το πόσο σημαντικό θεωρεί τον τίτλο του Copa del Rey (σ.σ. η Ρεάλ ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που πήρε πέρυσι έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την άσημη Κορνεγιά), είπε:

"Είναι σημαντικός θεσμός. Πέρυσι μας έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κατακτήσαμε το Champions League επειδή τα είχαμε πάει καλά προηγουμένως στον τελικό του Copa del Rey".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ