ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αναστάτωση στα αποδυτήρια της Ρεάλ προκάλεσε ο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ισόπαλο 2-2 με τη Λεβάντε εμφανίζονται οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τι ''χρεώνουν'' στον Πορτογάλο.

Ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα πρόσθεση στη συλλογή της η Ρεάλ Μαδρίτης, με το 2-2, όμως, εναντίον της Λεβάντε να μην είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να επιλύσει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη στιγμή της αντικατάστασης του χαμογελούσε ειρωνικά και δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του, θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκεια του.

Αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με την ''Sport'', δεν άρεσε στους συμπαίκτες του, οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά του Πορτογάλου σταρ.

Θεωρούν πως οι αντιδράσεις αυτές δεν βοηθούν στην ύπαρξη καλού κλίματος στα αποδυτήρια και ειδικά τώρα που η πορεία στην La Liga είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ