ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Μπέιλ η Ρεάλ

Ανακοίνωσε Μπέιλ η Ρεάλ
© GETTY IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ολοκληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ. Δευτέρα στις 14:00 η παρουσίαση.

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ ολοκληρώθηκε, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε για το ακριβές ποσό της μεταγραφής αφού οι Άγγλοι αναφέρουν πως οι Μαδριλένοι θα δώσουν 100.000.000€, ενώ οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως η μεταγραφή θα φτάσει τα 91.000.000€. Η διαφορά είναι σημαντική καθώς στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ στη δεύτερη όχι.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει το ποσό, αναφέρει όμως πως η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα στις 14:00 στο "Μπερναμπέου".

Τέλος, για την αποχώρηση του από το Λονδίνο ο Ουαλός δήλωσε: "Πέρασα έξι πολύ καλά χρόνια στην Τότεναμ αλλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πω αντίο. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές και μου άρεσε το κάθε λεπτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τον πρόεδρο, το συμβούλιο, το επιτελείο, τους προπονητές, τους παίκτες και πάνω απ' όλα τους φανταστικούς οπαδούς, οι οποίοι ελπίζω να κατανοούν την απίστευτη ευκαιρία που μου παρουσιάζεται.

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις έναν σύλλογο στον οποίο νιώθεις πολύ καλά και έχεις παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής σου. Γνωρίζω ότι πολλοί παίκτες μιλούν για την επιθυμία τους να πάνε στον σύλλογο που ονειρεύονταν. Ειλικρινά το δικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ξέρω πολύ καλά πως δε θα ήμουν σε αυτό το επίπεδο αν η Σαουθάμπτον και η Τότεναμ δεν ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και δε με στήριζαν. Η Τότεναμ θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι σίγουρος πως θα έχουν μία πολύ καλή σεζόν. Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή μου, να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ