ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

720.000 ευρώ για το νταμπλ!

720.000 ευρώ για το νταμπλ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει συμφωνήσει με τους αρχηγούς της Ρεάλ το εξωπραγματικό πριμ των 720.000 ευρώ για κάθε παίκτη της ομάδας, στην περίπτωση που οι «μερένγκες» κατακτήσουν το ισπανικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ! Διαβάστε τα ποσά που προβλέπονται για κάθε τίτλο ξεχωριστά (φωτογραφίες & videos)

Ισπανική ιστοσελίδα δημοσίευσε τα συμφωνηθέντα πριμ ανάμεσα στους αρχηγούς της Ρεάλ και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κατάκτηση πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφέρει σε κάθε παίκτη το απίστευτο ποσό των 720.000 ευρώ!

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της Ισπανίας, όμως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δε φαίνεται να καταλαβαίνει από τέτοια. Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «elconfidencial.com», τότε τα χρήματα που θα εισπράξουν οι «μερένγκες» στην περίπτωση που κατακτήσουν το «νταμπλ» (πρωτάθλημα & Τσάμπιονς Λιγκ), θα είναι πραγματικά εξωπραγματικά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές συναντήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ και τους δυο αρχηγούς, Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος, ώστε να συμφωνηθούν τα πριμ των παικτών τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και τα ποσά που προέκυψαν – αν αληθεύουν – θα αναγκάσουν τον Πέρεθ να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη στο τέλος της σεζόν.

720.000 ευρώ για το νταμπλ!

Με το χαμόγελο στα χείλη όλοι οι παίκτες της Ρεάλ. Και πώς να μην είναι ευχαριστημένοι, μετά από τα πριμ που συμφωνήθηκαν από Κασίγιας, Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ;

Σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν η Ρεάλ τερματίσει στην πρώτη θέση της Πριμέρα, κάθε παίκτης θα λάβει πριμ 300.000 ευρώ! Ποσό που οι «μερένγκες» θεωρούν ήδη «καπαρωμένο», αφού οι 10 βαθμοί της διαφοράς από τη Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθούν στις 12 αγωνιστικές που απομένουν. Στην περίπτωση που η «βασίλισσα» φύγει από το Μόναχο με το Τσάμπιονς Λιγκ στις αποσκευές της, τότε κάθε παίκτης θα εισπράξει πριμ άλλα 360.000 ευρώ!

Και αν οι «μερένγκες» κατακτήσουν και τους δυο τίτλους, τότε ο γαλαντόμος Πέρεθ θα προσθέσει ένα έξτρα πριμ 60.000 ευρώ, έτσι ώστε το συνολικό χρηματικό έπαθλο για κάθε ποδοσφαιριστή να φτάσει τις 720.000 ευρώ! Στη συμφωνία που ικανοποίησε απόλυτα – όπως ήταν φυσιολογικό – τους «μερένγκες» δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μουρίνιο. Αν και στην Ισπανία οι προπονητές παίρνουν παραδοσιακά το διπλάσιο πριμ από τους παίκτες, τα πριμ του Special One είναι ήδη προσυμφωνημένα και αναφέρονται στο συμβόλαιό του.

Παρά το γεγονός ότι κανείς πέρα από τον Πέρεθ και τον ίδιο τον Μουρίνιο δεν γνωρίζουν το τί προβλέπει το συμβόλαιο του Πορτογάλου στην περίπτωση της κατάκτησης κάθε τίτλου ξεχωριστά, όλοι συμφωνούν ότι τα ποσά είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερα από το διπλάσιο των 720.000 ευρώ που θα εισπράξουν οι παίκτες. Και αυτό επειδή είναι γνωστός τόσο ο εγωισμός του Ζοζέ, όσο και η γενναιοδωρία του Φλορεντίνο. Γενικό συμπέρασμα; Λεφτά με τη σέσουλα!

Πηγή: Mundo Deportivo

Βίντεο: Ο Ζιντάν πετυχαίνει το εκπληκτικό γκολ εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Ρεάλ κατακτά το ένατο Πρωταθλητριών της ιστορίας της (2001-02). Αν οι παίκτες του Μουρίνιο επαναλάβουν φέτος εκείνο τον θρίαμβο, τότε ο καθένας τους θα εισπράξει πριμ 360.000 ευρώ!

Βίντεο: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για το 2007-08. Αν οι «μερένγκες» κατακτήσουν τον φετινό τίτλο, ο κάθε παίκτης θα γίνει πλουσιότερος κατά 300.000 ευρώ!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ