ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπέγραψε ο Φερνάντες στον Πλατανιά

Υπέγραψε ο Φερνάντες στον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς προσέθεσε στο δυναμικό του για τα επόμενα δύο χρόνια τον Βάσκο Φερνάντες, με τον Πορτογάλο αμυντικό να τονίζει πως θέλει και αυτός να εξελιχθεί μαζί με την ομάδα των Χανίων.

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φερνάντες", ανέφερε στην ανακοίνωση για τη συμφωνία η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, με τον 27χρονο αμυντικό από την πλευρά του να στέκεται στην πρόοδο της νέας του ομάδας.

Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με σοβαρή Διοίκηση. Μου αρέσει πολύ η ομάδα, η πρόοδός της. Μου αρέσει επίσης η περιοχή των Χανίων και του Πλατανιά.

Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω κι εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ.

Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή τη νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση", τόνισε το έβδομο κατά σειρά καλοκαιρινό απόκτημα του Πλατανιά, για να συμπληρώσει:

Υπέγραψε ο Φερνάντες στον Πλατανιά

Ο Βάσκο Φερνάντες με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Πλατανιάς, Λάμπρο Μαλτέζο

"Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 ετών, ο Φερνάντες έχει βγει αρκετές φορές εκτός πορτογαλικών συνόρων καθώς πριν από τον Πλατανιά είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπορντό, Σαλαμάνκα, Θέλτα και Έλτσε.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ