ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Ιτούα, Αγκιλέρα κόντρα στην Βέροια

Χωρίς Ιτούα, Αγκιλέρα κόντρα στην Βέροια
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Πλατανιά βρίσκεται στην Βέροια από το απόγευμα της Παρασκευής με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των δυο ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό.

Στην πόλη της Βέροιας βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Πλατανιά με τους Χανιώτης να αντιμετωπίζουν το Σάββατο την ομάδα της Ημαθίας σε ένα ματς όπου ψάχνουν για βαθμούς η έστω βαθμό. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Πανθρακικού την Τετάρτη και πλην της ήττας είδε και δυο παίκτες να αποβάλλονται.

Ο λόγος για τους Ιτούα, Αγκιλέρα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου και ο νεαρός τεχνικός έχει έναν πονοκέφαλο για τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν στο αρχικό σχήμα.

Αυτά είναι και τα μόνα προβλήματα του Χριστόπουλου ο οποίος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στην βοήθεια των υπόλοιπων 22 ποδοσφαιριστών που έχει μαζί του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στη Βέροια βρίσκεται, από το απόγευμα, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων, για τον αυριανό αγώνα με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη χωρίς προβλήματα στην Κομοτηνή, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Πανθρακικό, η αποστολή της ομάδας μας παρέμεινε στην Κομοτηνή μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, οπότε και αναχώρησε οδικώς για την πόλη της Βέροιας".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ