ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς δυο οι προπονήσεις του Πλατανιά

Χωρίς δυο οι προπονήσεις του Πλατανιά

Οι Γιακουμάκης και Τσιμόντζι δεν μετείχαν για διαφορετικό λόγο ο καθένας στην προπόνηση της Παρασκευής (7/8) και θα χάσουν το φιλικό του Σαββάτου.

Χωρίς τους Γιακουμάκη και Τσιμόντζι συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά την Παρασκευή. Ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ένα τράβηγμα πριν την έναρξη του φιλικού με τον Κισσαμικό και στην ομάδα των Χανίων θέλησαν να τον προφυλάξουν ενώ ο Τσιμόντζι έχει ζητήσει κάποιες μέρες άδειας. Και οι δυο θα απουσιάσουν από το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στα Χανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τακτική με έμφαση στο πρέσινγκ περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιακουμάκης (ένιωσε ένα τράβηγμα στο γαστροκνήμιο, στην προθέρμανση του προχθεσινού φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί) και ο Τσιμόντζι (ο οποίος απουσίαζε για λίγες ημέρες με άδεια προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικό του ζήτημα).

Αύριο, Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Α.Ο. Χανιά, στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ