ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χριστόπουλος: "Χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Χριστόπουλος: "Χρειαζόμαστε ενίσχυση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να αποκτήσει κι άλλους παίκτες, αλλά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του απ' όσα είδε στο φιλικό με τον Πανιώνιο. (video)

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής του φιλικού που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Οι Χανιώτες παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Χριστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του.

"Εμείς δεν έχουμε ακόμη έτοιμο το ρόστερ μας, προσπαθούμε... Έχουμε παίκτες σε διαφορετικά επίπεδα ετοιμότητας. Έμεινα ικανοποιημένος απ' όλα τα παιδιά, βέβαια αυτό ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Έχουμε κάποια θέματα που πρέπει να δουλέψουμε και να λύσουμε σαν ομάδα. Ήταν ένα καλό τεστ για μας. Είδα τα πράγματα που ήθελα να δω από τους παίκτες μου και συνεχίζουμε".

Να περιμένουμε κι άλλες μεταγραφές;

"Σήμερα αποκτήσαμε κι έναν τερματοφύλακα. Είναι κάποια παιδιά που είναι πολύ λίγο στην ομάδα και σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση".

Στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι τέσσερις οι ομάδες που θα πέσουν. Τι να περιμένουμε;

"Θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Γι' αυτό οι ομάδες θα πρέπει να έχουν βάθος, οι φίλαθλοι να είναι δίπλα στις ομάδες και να έχουν υπομονή. Θα είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που το ποιος θα μείνει και ποιος θα βγει στην Ευρώπη θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική. Θα είναι πολύ δύσκολο μέχρι τέλους".

Ο στόχος του Πλατανιά;

"Η παραμονή στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ