ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χειρουργείο για Τσουράκη, Μαχλελή στον Πλατανιά

Χειρουργείο για Τσουράκη, Μαχλελή στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος βλέπει τα προβλήματα στον Πλατανιά να αυξάνονται αντί να μειώνονται ενώ οι Τσουράκης και Μαχλελής χάνουν όλη τη σεζόν.

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο στον Πλατανιά ολοένα και αυξάνονται με τον έμπειρο τεχνικό να μην μπορεί να χαρεί από μια επιστροφή καθώς αυτομάτως εμφανίζεται ένας άλλος πονοκέφαλος.

Χαρακτηριστικά την Δευτέρα και ενώ ο Κουλιμπαλί μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αγκιλέρα έπαθε θλάση πρώτου βαθμού και ίσως χάσει το ματς με την Βέροια ενώ και ο Γκαβιλάν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις.

Τα χειρότερα νέα όμως ήρθαν από την απόφαση για τους Τσουράκη και Μαχλελή οι οποίο αντιμετωπίζουν σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθούν σε επέμβαση κάτι το οποίο σημαίνει πως η σεζόν τέλος και για τους δυο από τη στιγμή που η αποθεραπεία τους θα κρατήσει ένα με ενάμιση μήνα.

Βέβαια προκύπτει ένα ερωτηματικό που έχει να κάνει με τον Τσουράκη καθώς ο νεαρός άσος από τις 27 Φεβρουαρίου ήταν εκτός προπονήσεων ενώ στις 4 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί από τον Πλατανιά πως πάσχει από το σύνδρομο των κοιλιακών.

Αντί όμως να μπει άμεσα στο χειρουργείο χάθηκαν 25 μέρες μέχρι να παρθεί η απόφαση τελικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα με εγχείριση και χάθηκαν τόσες πολύτιμες μέρες με θεραπείες που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ικανές να λύσουν το πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας μας στο Μάλεμε, που περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια και τακτική.

Πρόβλημα με τον Αγκιλέρα, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κουλιμπαλί.

Σε χαμηλότερους ρυθμούς συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Γκαβιλάν, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα.

Θεραπεία ακολούθησαν και σήμερα οι Γουνδουλάκης, Ζαραδούκας, Τζίλβαν.

Σε χειρουργική επέμβαση αποφασίστηκε να προχωρήσουν αύριο, Τρίτη, οι Μαχλελής, Τσουράκης, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) και οι οποίοι μέχρι σήμερα ακολουθούσαν συντηρητική θεραπεία.

Απουσίαζαν, για άλλη μια μέρα, οι διεθνείς Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς, Μπανανά.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 11, στα Περιβόλια".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ