ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Βρήκαν τον μπελά τους οι Κονγκολέζοι

Βρήκαν τον μπελά τους οι Κονγκολέζοι
INTIME SPORTS

Δεν ήταν μόνο ο Ονάνγκα Ιτούα που έχασε την πτήση του για τον προορισμό του. Πολλοί από τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα είχαν την ίδια ατυχία. Γιατί ήταν εκνευρισμένος ο Αφρικανός.

Την Παρασκευή (17/10) η ΠΑΕ Πλατανιάς έκανε γνωστό με δελτίο Τύπου ότι ο Ονάνγκα Ιτούα αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση που θα τον μετέφερε από τη Νότια Αφρική στα Χανιά. Πρόβλημα, ωστόσο, δεν αντιμετώπισε μόνο ο ίδιος, αλλά και οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του.

Μόνο δύο εξ αυτών μπόρεσαν να φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους και οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να παρατείνουν κατά αρκετές ώρες την επιστροφή τους. Και για αυτό ευθύνεται η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία με την οποία είχαν κλειστεί τα εισιτήρια. Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, πάντως, είχε κι άλλο λόγο να είναι απογοητευμένος και σε ένα βαθμό εκνευρισμένος. Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον ομοσπονδιακό προπονητή του και με την κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε στη Νότια Αφρική θα μπορούσε να μείνει εκτός αποστολής και από το ματς του Πλατανιά με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή (19/10).

Ασφαλώς και δεν είναι λίγο να φεύγεις από τα Χανιά, να πηγαίνεις Αθήνα, από εκεί Παρίσι και ακολούθως στο Κονγκό. Από Κονγκό Νότια Αφρική και ακριβώς η ίδια διαδικασία για την επιστροφή. Και στο τέλος να μην παίζεις ούτε λεπτό.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ