ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την Τετάρτη (31/7) ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας

Την Τετάρτη (31/7) ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Τετάρτη (31/7).

Την Τετάρτη (31/7) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014 θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 31 Ιουλίου, και θα συνεχιστεί καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, για να παραλάβουν τις κάρτες τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο, στο οποίο θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμό τους, το όνομα πατρός και το όνομα μητρός, την ημερομηνία γέννησης, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση".

Πέρα από τα εισιτήρια, αύριο, οι φίλοι του Πλατανιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, καθώς οι "ερυθρόλευκοι' θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τον Κισσαμικό. Το παιχνίδι θα γίνει στο Μάλεμε, θα ξεκινήσει στις 7 και θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ".

Eπίσης, τον Κισσαμικό θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 31 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Σημειώνεται ότι θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, με αποκλειστικό σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σε ιδρύματα του Νομού Χανίων.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ