ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/8, 19.15), στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 28 Αυγούστου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου, στις 19.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), από το Official Store στον Πλατανιά και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες:

- στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 28/8 και την Παρασκευή 29/8, από τις 18.00 έως τις 21.00.

- στον Πλατανιά, από το Official Store την Πέμπτη 28/8 και την Παρασκευή 29/8 από τις 18.00 έως τις 21.00 καθώς και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., την Πέμπτη 28/8, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων (ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για τις τιμές των νέων καρτών διαρκείας) είναι οι εξής:

• Θύρες 1 & 2:35 ευρώ.

• Θύρα 3:25 ευρώ.

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ,
ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝΚΑ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γνωστοποιεί ακόμη ότι, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την υφιστάμενη κοινωνική κατάσταση, οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι θα μπορούν (επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας οι πρώτοι και την ταυτότητα πολυτεκνίας οι δεύτεροι) να προμηθευτούν εισιτήρια με τις εξής μειωμένες τιμές:

Θύρες 1 & 2:25 ευρώ.

Θύρα 3:15 ευρώ.

Με τις ίδιες τιμές (25 ευρώ στις Θύρες 1 & 2 και 15 ευρώ στη Θύρα 3) θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, τόσο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, επιδεικνύοντας την κάρτα τους, όσο και οι πελάτες των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ, προσκομίζοντας μία απόδειξη άνω των πέντε (5) ευρώ".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ