ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στα βάσανα με το καλημέρα

Στα βάσανα με το καλημέρα

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του και παρά το κοπιαστικό ταξίδι από τα Χανιά στο Καρπενήσι το απόγευμα οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά.

Από το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του Πλατανιά βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Γιάννης Χριστόπουλος έδειξε τις άγριες διαθέσεις του με το καλημέρα καθώς παρά το κοπιαστικό ταξίδι αρχικά με το πλοίο από τα Χανιά μέχρι τον Πειραιά και εν συνεχεία με το λεωφορείο μέχρι το Καρπενήσι προπόνηση κανονικά τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Τόρες ενώ και ο Τετέ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνσηης δείγμα του ότι ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς εκγύμνασης του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στο Καρπενήσι, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του. Κανονικά συμμετείχε ο Τόρες, στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης έδωσε το παρόν ο Τέτε.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα)".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ