ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρώτη με Χριστόπουλο στον Πλατανιά

Πρώτη με Χριστόπουλο στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Χριστόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πλατανιά, παρουσίασε τους συνεργάτες του ενώ με το καλημέρα έδειξε την διάθεση του να δουλέψει και με τους νέους παίκτες της ομάδας των Χανίων.

Πρώτη και για την ομάδα του Πλατανιά την Δευτέρα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να φοράει για πρώτη φορά την φόρμα του συλλόγου των Χανίων και να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο από την στιγμή που δεν υπήρχαν και μεταγραφές για τον Πλατανιά. Ο νεαρός τεχνικός έδειξε με το καλημέρα την διάθεση του να δουλέψει και με νέα παιδιά και να βγάλει παίκτες από τα φυτώρια της ομάδας των Χανίων καθώς το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και δέκα παίκτες από την ακαδημία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επίσημη «πρώτη» σήμερα το απόγευμα για την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, με ευχές για υγεία και για μία αγωνιστική χρονιά καλύτερη από τις δύο προηγούμενες στη Super League.

Τον νέο προπονητήΓιάννη Χριστόπουλοπαρουσίασαν, πριν από την προπόνηση, στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς ΧανίωνΣτέλιος Βαρουξάκης, ο α” αντιπρόεδροςΜανώλης Μαθιουλάκης, παρουσία του β” αντιπροέδρουΑντώνη Κοκολοδημητράκηκαι του γενικού αρχηγούΔημήτρη Μαθιουλάκη.

Οι κύριοι Βαρουξάκης και Μαθιουλάκης εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον τεχνικό της ομάδας, τονίζοντας, παράλληλα, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι εγκαίρως έτοιμη για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, επισημαίνοντας ότι η Π.Α.Ε. θα εξακολουθήσει, όπως και κατά το παρελθόν, να είναι απολύτως συνεπής, από την πλευρά της, σε όλες της τις υποχρεώσεις.

Αμέσως μετά, ο κ. Χριστόπουλος μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές και παρουσίασε και επίσημα τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητήΓιάννη Θωμαΐδη, τον προπονητή τερματοφυλάκωνΚώστα Παγανιάκαι τον γυμναστήΛεωνίδα Παπαδάκη.

Ακολούθησε η προπόνηση, που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ασκήσεις με μπάλα. Στην προπόνηση συμμετείχαν και δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τέτε, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης μετά την εγχείρηση στον ώμο του.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ