ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρώτα η παραμονή, μετά ο Τετέ

Πρώτα η παραμονή, μετά ο Τετέ
Τετέ INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Superleague, όμως οι όποιες εξελίξεις θα προχωρήσουν αφού εξασφαλίσουν την παραμονή στην Πλατανιά.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος είναι και ο Γκανέζος άσος του Πλατανιά, Αζίζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν κατάφερε και πήρε δυο φορές μεταγραφή!

Αρχικά αποκτήθηκε από τον Φωκικό, με τον Πλατανιά στη συνέχεια να τον κάνει δικό του τον Γενάρη υπογράφοντας με την ομάδα των Χανίων συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τρεισήμισι ετών.

Ο Τετέ διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και το στιλ του θυμίζει αρκετά αυτό του Τουρέ (πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού), χωρίς βέβαια να έχει την ίδια ποιότητα.

Για τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο ΠΑΟΚ όπως και άλλες ομάδες της Superleague, με τους ανθρώπους του Πλατανιά ωστόσο να μην μπαίνουν ακόμα σε αυτή τη διαδικασία.

Το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό όλων μέσα στον Πλατανιά είναι το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, όπου με νίκη ο στόχος της παραμονής πλησιάζει ακόμα περισσότερο.

Πάντως όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Τετέ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η ομάδα των Χανίων δεν έχει σκοπό να τον ξεπουλήσει.

Φωκικός:13 συμμετοχές, 2 γκολ

Πλατανιάς: 10 συμμετοχές, 1 γκολ

Κάρτες: 9 κίτρινες

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ