ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πήρε και τον Μιλούνοβιτς ο Παράσχος

Πήρε και τον Μιλούνοβιτς ο Παράσχος

Τόσο ο Μιλούνοβιτς όσο και ο Ζαραδούκας δήλωσαν παρών ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Πλατανιά κόντρα στην Βέροια. Εκτός οι τραυματίες Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης, Τζίλβαν, Μαχλελής και Τσουράκης.

Η αναμέτρηση του Πλατανιά με την Βέροια ανοίγει την αυλαία της 30ης αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη. Η κατάκτηση των τριών βαθμών δεν θα τους διατηρήσει απλά στο κόλπο της παραμονής αλλά ίσως τους χρίσει και φαβορί ελέω του προγράμματος που έχουν εν συνεχεία και κυρίως τα ματς με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ και τους έξι βαθμούς που θα πάρουν στα χαρτιά.

Μάλιστα η σημασία του αγώνα είναι τέτοια που ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου τόσο τον Μιλούνοβιτς που την Πέμπτη δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση όσο και τον Ζαραδούκα που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης και Τζίλβαν αλλά και οι Μαχλελής, Τσουράκης οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου στην διάρκεια της εβδομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα με τη Bέροια, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιώργος Παράσχοςεπέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη,Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό,Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα.

Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οιΑγκιλέρα,Γουνδουλάκης,Τζίλβαν, ενώ οιΜαχλελής,Τσουράκηςχάνουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου μετά τις εγχειρήσεις που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών)".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ