ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Περιμένει τους διεθνείς ο Χριστόπουλος

Περιμένει τους διεθνείς ο Χριστόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς θα ξεκινήσει την Τρίτη την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τις απουσίες των διεθνών που θα ενσωματωθούν μέχρι την Παρασκευή.

Την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία των παικτών του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη με τον Γιάννη Χριστόπουλο να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η μόνη του αγωνία έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς ο νεαρός τεχνικός θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την Παρασκευή μέχρι να γυρίσουν όλοι.

Χαρακτηριστικά ο Νέπλιακ θα επιστρέψει την Τετάρτη, ο Κουλιμπαλί θα βρίσκεται στα Χανιά την Πέμπτη ενώ ο Ιτούα θα είναι πίσω στις προπονήσεις την Παρασκευή. Δηλαδή 48 ώρες πριν το ματς με την Ξάνθη.

Είπε όχι σε κρούση από την Κύπρο ο Χριστόπουλος

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον τεχνικό του Πλατανιά Γιάννη Χριστόπουλου πριν μια εβδομάδα δέχτηκε μια κρούση από ομάδα της Κύπρου αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει την δουλειά που έχει ξεκινήσει στην ομάδα των Χανίων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ