ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Κάποιοι παίκτες που είχαμε "κλείσει" φοβούνται να έρθουν στην Ελλάδα"

Παράσχος: "Κάποιοι παίκτες που είχαμε "κλείσει" φοβούνται να έρθουν στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Πλατανιά ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, μίλησε σε δημοσιογράφους των Χανίων για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του αλλά και το πόσο ο σχεδιασμός έχει επηρεαστεί από τις πολιτικές εξελίξεις.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πλατανιά ενόψει της νέας σεζόν και στο περιθώριο αυτής ο έμπειρος τεχνικός μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου στα Χανιά για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα. Οι οποίες έχουν επηρεάσει φυσικά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι κάποιοι παίκτες που είχαν πει το "ναι" στην ομάδα των Χανίων φοβήθηκαν να υπογράψουν καθώς δεν θα έπαιρναν τα λεφτά τους ενώ δήλωσε πως ελπίζει να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα την Δευτέρα λέγοντας:

"Το πρώτο που πρέπει να ευχηθούμε είναι πάνω απ'όλα να έχουμε μια καλή χρονιά. Να μην τραβήξει η ομάδα ό,τι τα προηγούμενα τρία χρόνια,όπου δεινοπάθησε για να παραμείνει στην κατηγορία και να έχουμε μια πολύ καλύτερη πορεία. Από εκεί και πέρα, θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο αλλά και να τον φέρουμε όσο το δυνατόν το περισσότερο στο γήπεδο.

Αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα με τα πολιτικά, τα οποία μας απασχολούν περισσότερο όλους.Ενώ είχαμε πει στο τέλος της σεζόν ότι όταν θα κάνουμε την "πρώτη",να μπορέσουμε να έχουμε το 80 με 90% των μεταγραφών μας, δυστυχώς αυτή η πολιτική κατάσταση μας έχει φέρει πολύ πίσω.

Φτάσαμε σεένα σημείο να έχουμε κάνει μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές, να έχουμε τρεις απώλειες βασικών παικτών που έφυγαν και από εκεί και πέρα είμαστε τώρα σε αγώνα δρόμου.Αφού λυθεί η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε αυτούς τους στόχους τους οποίους έχουμε να τους υλοποιήσουμε. Ας ελπίσουμε από Δευτέρα να ξημερώσει μια καινούρια μέρα για να βοηθηθούμε εμείς αλλά και όλες οι ομάδες που γενικά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Εμείς θέλουμε αν είναι δυνατόν να πάμε στην Βουλγαρία χωρίς καμία έλλειψη".

Στην συνέχεια υπογράμμισε επίσης ότι

"Κάποια παιδιά που είχαμε "κλείσει"δεν ρισκάρουν να έρθουν αυτή τη στιγμή, γιατί φοβούνται ότι τα λεφτά τους δεν θα είναι εξασφαλισμένα. Δυστυχώς κάποιες μεταγραφές έχουν "παγώσει" και κάποιες έχουν χαλάσει.Αυτό είναι το άσχημο. Πήγαν σε κάποιες άλλες χώρες, αλλά κάποιοι παίκτες ακόμα περιμένουν. Κυρίως στον επιθετικό τομέα ψάχνουμε παίκτες. Ιδίωςστην θέση του σέντερ φορ μετά την φυγή του Τόρες. Κυρίως ακραίους επιθετικούς. Εκεί είναι το πρόβλημά μας. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Έχουμε ένα πρόβληματώρα με τον Νέπλιακ, που δυστυχώς συνεχίζει να είναι τραυματίας. Ίσως χρειαστούμε και έναν αριστερό οπισθοφύλακα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ