ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα"

Παράσχος: "Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, μια ημέρα μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 1-0 στα "Περιβόλια" και αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής.

Ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1" για τη νίκη της ομάδας του επί της Βέροιας με 1-0 και την προσπάθεια για παραμονή στη Super League και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για τη μάχη της παραμονής: " Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια, όπως αυτό του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό (σ.σ. δεν είχε διεξαχθεί ακόμη το ματς). Και γενικότερα υπάρχει πιθανότητα να ανέβει κι’ άλλο το όριο της σωτηρίας. Λέγαμε πριν λίγο καιρό ότι θα ήταν οι 38 – 39 βαθμοί, αλλά αυτό όλο και ανεβαίνει και ίσως πάει και στους 43 βαθμούς. Υπάρχουν πολλά δεδομένα που διαμορφώνουν αυτή την κατάσταση, όπως για παράδειγμα οι ομάδες που είναι σε θέσεις πλέι οφ, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζουν χαλαρά και αδιάφορα τα παιχνίδια.

Όσον αφορά την δική μου ομάδα, στα δυο τελευταία ματς που ήταν τελικοί, αντιδράσαμε και παίξαμε σωστά και πήραμε τα παιχνίδια, χάρις στα γκολ του Τόρες, ο οποίος αν και πέρυσι τα πήγε περίφημα και πέτυχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα, φέτος είχε μια παρατεταμένη περίοδο αφλογιστίας, αλλά ευτυχώς τώρα τον βλέπω σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, έχει τρομερή διάθεση και πραγματικά μέχρι το τέλος της σεζόν, νομίζω ότι θα τον δούμε να σκοράρει πάλι".

Για τις κινήσεις που βελτίωσαν την εικόνα του Πλατανιά:
"Σίγουρα δουλέψαμε το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά τις τρείς τελευταίες εβδομάδες, αλλάξαμε και τον ρυθμό μας και τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Μετά το ματς με τα Γιάννενα, γυρίσαμε το σύστημα σε 4-3-3 και βλέπω ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας πηγαίνει πάρα πολύ καλά και από την πρώτη στιγμή δουλεύουμε εντατικά σε αυτή τη λογική παιχνιδιού και το θετικό είναι ότι μας βγαίνει η δουλειά που γίνεται.

Το καλό για εμάς είναι ότι με την διακοπή του Πάσχα και το ματς στα χαρτιά που παίρνουμε την επόμενη αγωνιστική, δημιουργείται ένα καλό διάστημα, στο οποίο θα επιστρέψουν και κάποιοι τραυματίες που είναι βασικά στελέχη και θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αυτό το ματς πιστεύω ότι είναι το «κλειδί» για εμάς.

Αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρίποντο θα έχουμε κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή μας. Γιατί και ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, βλέπω ότι πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ. Για εμάς το καλό είναι ότι σε αυτή μας την προσπάθεια για την παραμονή δεν φεύγουμε από την Κρήτη.

Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο μας την παραμονή μας και σε σχέση με το χθεσινό ματς με τη Βέροια, είναι διπλό το όφελος που την κερδίσαμε, γιατί και αυτή από εδώ και πέρα δεν θα είναι αδιάφορη και θα ψάξει βαθμούς για να μην μπλέξει και κυρίως στο ματς με τον Πανθρακικό".

Για την οργάνωση στον Πλατανιά και το διαζύγιο με τον Ατρόμητο:
"Είναι μια ομάδα καινούργια στην κατηγορία, αλλά ο κόσμος σιγά – σιγά την αγκαλιάζει όλο και περισσότερο. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι πάρα πολύ καλός, έχει ένα αξιόλογο προπονητικό κέντρο και διοίκηση πολύ φερέγγυα, την οποία δύσκολα συναντάς στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε γενικότερα αυτή την εποχή. Δύσκολα βρίσκεις διοικήσεις τόσο συνεπείς και είναι κρίμα να δίνει μάχη η ομάδα για την παραμονή.

Εγώ μέχρι το τέλος της σεζόν δεν είχα σκοπό να δουλέψω και ήθελα μέχρι το καλοκαίρι να ξεκουραστώ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της διοίκησης με κέρδισε και είδα ότι είναι ένας σύλλογος που έχει πολύ καλές προοπτικές και μπορεί του χρόνου να κάνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα.

Τώρα όσον αφορά την αποχώρηση μου από τον Ατρόμητο. Σίγουρα υπήρξε μεγάλη πικρία, καθώς δεν περίμενα με τίποτα να φύγω από μια ομάδα στην οποία έξι χρόνια προσέφερα τα πάντα και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα όμως τελειώσαμε και εξαιτίας αυτού να πω την αλήθεια είχα απογοητευθεί αρκετά και δεν ήθελα να δουλέψω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά τώρα είναι όλα καλά υπάρχει ένας στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε. Άλλωστε έχω γίνει προπονητής ειδικών αποστολών".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ