ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΑΕ Πλατανιάς: ''Δεν έχουμε πρόταση για κανέναν παίκτη''

ΠΑΕ Πλατανιάς: ''Δεν έχουμε πρόταση για κανέναν παίκτη''
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Τους τελευταίες μέρες ουκ ολίγα είναι τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που αφορούν σε παίκτες του Πλατανιά και το ενδιαφέρον ομάδων των εξωτερικού. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ στο Sport24.gr.

Ενώ ο Πλατανιάς δίνει τη μάχη του να μείνει στη Superleague, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν παίκτες της ομάδας να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Ο Τετέ, για παράδειγμα, ο Μιλούνοβιτς και ο Μπανανά.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ για τα σενάρια είναι η εξής: ' 'Δεν έχουμε καμία πρόταση από καμία ομάδα. Κατά καιρούς έρχονται διάφοροι μάνατζερ στο γήπεδο που παρακολουθούν παίκτες και μας μιλούν για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά τίποτα ουσιαστικό''.

Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει επίσημη, έγγραφη πρόταση για κάποιον παίκτη της ομάδας των Χανίων.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Τετάρτης (22/4) έγινε στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του. Δεν προπονήθηκε ο Νέπλιακ, εξαιτίας ενοχλήσεων στη φτέρνα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κάσιο, Τζίλβαν, θεραπεία ο Μιλούνοβιτς.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ