ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οριστικά δεν παίζει με ΑΕΚ ο Σελίν στον Πλατανιά

Οριστικά δεν παίζει με ΑΕΚ ο Σελίν στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σελίν παραμένει στην Ουκρανία λόγω επέμβασης στα δόντια και αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά με το νέο έτος κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Μια πολύ σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ ο Γιώργος Παράσχος που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σελίν. Ο Ουκρανός αμυντικός ο οποίος είχε αγωνιστεί στα 14 από τα 15 ματς του Πλατανιά ειδοποίησε ότι λόγω μιας επέμβασης στα δόντια θα επιστρέψει στα Χανιά στις αρχές του νέου έτους. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αντίθετα υπολογίζεται ο Μπανανά ο οποίος επέστρεψε και μετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του Πλατανιά την Τετάρτη (30/12).

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ξεκίνησε για την ομάδα μας η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα του 2016, με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στα Περιβόλια (15.00). Τόσο ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, όσο και οι παίκτες μας θέλουν να αφήσουν πίσω τα δύο τελευταία άτυχα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Ενωση, να κάνουν μια νέα αρχή.

Άλλωστε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου, η ομάδας κέρδισε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκε, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και στόχος όλων είναι η απόδοση να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο και στο δεύτερο μισό της κούρσας.

Στο σημερινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής, ενώ προς το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Μοναδικός απών είναι ο Σελίν που πραγματοποίησε επέμβαση στα δόντια και αναμένεται να επιστρέψει μετά την Πρωτοχρονιά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ