ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι εκλεκτοί του Χριστόπουλου για Καλλονή

Οι εκλεκτοί του Χριστόπουλου για Καλλονή
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Καλλονή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται κανονικά και ο Ναζλίδης. Εκτός οι Γουνδουλάκης, Σέχου, Νέπλιακ, Ζουμπουλάκης.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Καλλονή με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Μυτιλήνη. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε και την αποστολή που ταξίδεψε για την Λέσβο και η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γουνδουλάκης, Σέχου, Νέπλιακ και Ζουμπουλάκης ενώ αντίθετα συμμετέχει κανονικά ο Ναζλίδης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (15.00) εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, οΓιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ