ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι ανανεώσεις κρίνουν τις μεταγραφές

Οι ανανεώσεις κρίνουν τις μεταγραφές
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα τελευταία νέα που αφορούν τα μεταγραφικά του Πλατανιά. Τι συμβαίνει με Ναζλίδη, Κανακούδη, Μαραγκουδάκη και την... λάτιν ενίσχυση.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, όσον αφορά την ενίσχυση του Πλατανιά, όμως η αλήθεια είναι πως η διοίκηση της ομάδας, σε συνεννόηση πάντα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, "χτυπά" σε πολλά μέτωπα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πολλά θα κριθούν από τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν (σχεδόν όλα δηλαδή), αφού σε περίπτωση παραμονής/αποχώρησης βασικού παίκτη αλλάζει εντελώς ο προγραμματισμός.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν αρκετά από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας και ήδη, όπως έχουμε γράψει, έχουν κατατεθεί προτάσεις με (λίγο ή πολύ) καλύτερες αποδοχές (πχ Κανακούδης). Μάλιστα για κάποιους παίκτες έχουν γίνει υπέρβαση στο οικονομικό (Ναζλίδης) με σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών τους και διετή κλειστά συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μία κατηγορία παικτών στους οποίους έγιναν προτάσεις με τα ίδια (ή και λιγότερα) χρήματα, από τους οποίους αναμένονται απαντήσεις (πχ οι αρχικές συζητήσεις με τον Αναστασάκο -που πήρε δίπλωμα προπονητή στα Χανιά- δεν καρποφόρησαν χωρίς να σημαίνει πως φεύγει).

Μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό

Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει αναλάβει προσωπικά κάποιες υποθέσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό (κυρίως Ισπανία και Λατινική Αμερική), προσπαθώντας να φέρει 1-2 ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά.

Τέλος όσον αφορά τους στόχους από Ελλάδα, καθημερινά προτείνονται δεκάδες παίκτες. Τελευταία ακούγονται τα ονόματα των Ντιέ, Γουνδουλάκη, Μαρέν, Γιάντση, Άλβαρες και Βαϊρουά.

Ο τελευταίος μιλά αποκλειστικά με τον πρόεδρο της ομάδας, οπότε όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση μπορεί να λήξει άμεσα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ