ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μοίρασε μπάλες ο Πλατανιάς στα παιδιά

Μοίρασε μπάλες ο Πλατανιάς στα παιδιά

Αντιπροσωπεία των παικτών του Πλατανιά έδωσε το παρών σε τρία δημοτικά σχολεία των Χανίων και μοίρασε μπάλες στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες

Μπάλες που συγκέντρωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς, χάρη στην ευγενική προσφορά φιλάθλων και φορέων των Χανίων, στο πλαίσιο της πρόσφατης πρωτοβουλίας της Super League "Μια μπάλα για τα παιδιά", μοίρασαν τηνΠαρασκευή, ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων στις μαθήτριες και τους μαθητές τριών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ποδοσφαιριστές Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Πέτρος Κανακούδης, Μάρκος Μαραγκουδάκης, Στέφανος Μαρτσάκης, Τσιγκόζι Ουντότζι και Χρήστος Παληγεώργος, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Γιώργο Γεωργακάκη, επισκέφθηκαν διαδοχικά, το πρωί, τα Δημοτικά Σχολεία Μάλεμε, Πλατανιά και Τσικαλαριών.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά, να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να δώσουν τις μπάλες.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχαρίστησαν, από την πλευρά τους, την ΠΑΕ Πλατανιάς και τη Super League για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, με τους δασκάλους να επισημαίνουν πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα των Χανίων βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ