ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μενδρινός: "Να μην κλαίμε τον Μάιο!"

Μενδρινός: "Να μην κλαίμε τον Μάιο!"
Μενδρινός, Πλατανιάς INTIME SPORTS

Ο μέσος του Πλατανιά, Κώστας Μενδρινός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Το 10 το Κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO).

Για τη χθεσινή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα ενάντια στον πρωταθλητή. Για μας είναι σαν νίκη. Άμα μας το έλεγες πριν το παιχνίδι ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 1-1 θα το υπογράφαμε με τα δυο χέρια. Αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή και στα παιδιά".

Για το πως σταμάτησαν το σερί του Ολυμπιακού: "Τα λόγια του προπονητή ήτανε πως αν θέλαμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτήν την ομάδα έπρεπε να είμαστε όλοι σε καλή μέρα. Νομίζω ένα 80-90% των παικτών ήταν σε καλή μέρα. Αυτό που προσέξαμε ήταν ότι με το που θα χάναμε την μπάλα έπρεπε με την μια να κλείναμε τους χώρους γιατί οι “ερυθρόλευκοι” θα έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση καθώς έχει γρήγορους παίκτες και κλείνοντας τους χώρους περιορίσαμε τις επιθετικές αρετές που έχει ο Ολυμπιακός. Τρέχαμε, βγάζαμε πάθος και με την βοήθεια της τύχης πήραμε την ισοπαλία. Όλοι χθες δώσαμε την ψυχή μας. Εγώ θεωρώ τον Ολυμπιακό επικίνδυνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζοντας μέσα στο παιχνίδι είπα ότι αν ξεχαστούμε έστω και ένα δευτερόλεπτο σίγουρα θα το πληρώναμε οπότε κοιτάξαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Αυτό το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και έτσι πήραμε τον ένα βαθμό. Αυτό πραγματικά είναι κατόρθωμα του Παράσχου. Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα είναι μέχρι στιγμής ότι σημαντικότερο έχουμε πετύχει φέτος".

Για το πως νιώθουν οι παίκτες που έχουν κόψει τον πρωταθλητή δυο φορές: "Εμάς μας ενδιαφέρει να πετύχουμε τον Μάιο τον στόχο μας. Είναι πολύ ωραίο που έχουμε κόψει τον πρωταθλητή δύο φορές. Έχουμε καιρό να κερδίσουμε και να σκοράρουμε επίσης. Καλύτερα να πατάμε τώρα στα πόδια μας γιατί τον Μάιο αν δεν έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας θα κλαίμε".

Για το ποια είναι η εικόνα της ομάδας: "Η εικόνα που έχουμε σαν ομάδα είναι σταθερή. Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Το θέμα όμως είναι να υπάρχει μια ομοιογένεια και φέτος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πέρα του ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές έχουμε και καλά παιδιά και είμαστε επίσης και πολύ δεμένοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όσο καλοί και να είναι οι παίκτες αν δεν έχουμε επαφή δεν γίνεται".

Για το αν πιστεύουν ότι θα το πάρουν σαν χαστούκι στον Ολυμπιακό τη χθεσινή ισοπαλία: "Στον Ολυμπιακό δεν νομίζω να το πάρουν σαν χαστούκι. Πιστεύω θα αντιμετωπιστεί ήρεμα γιατί είναι πολύ μακριά από το δεύτερο και είναι μέσα σε όλα πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Εξάλλου παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ