ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Ολιμπά, Μιλούνοβιτς στο ντέρμπι

Με Ολιμπά, Μιλούνοβιτς στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Γάλλος γκολκίπερ και ο Σέρβος μέσος βρίσκονται στους εκλεκτούς του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς με τον Εργοτέλη και μάλιστα αναμένεται να αγωνιστούν με τον πρώτο μάλιστα στο αρχικό σχήμα.

Πανέτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας είναι ο Πλατανιάς με την ομάδα των Χανίων να ολοκληρώνει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα. Μάλιστα ο Γιάννης Χριστόπουλος στην 19άδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου συμπεριέλαβε τόσο τον Ολιμπά όσο και τον Μιλούνοβιτς. Μάλιστα και οι δυο αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ο Γάλλος γκολκίπερ δε θα είναι και στο βασικό σχήμα καθώς αν δει κανείς τους 19 εκλεκτούς του Χριστόπουλου απουσιάζει ο Περιστερίδης και πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ως βασικός ο Κοκάλας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ