ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Μενδρινό κόντρα στην ΑΕΚ ο Πλατανιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι της Πέμπτης (6/4) κόντρα στην ΑΕΚ με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Πλατανιάς με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό καθώς έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μενδρινό που πήρε τη θέση του Μαραγκού στην αποστολή.

Η ομάδα του Πλατανιά προπονήθηκε την Τετάρτη το πρωί και εν συνεχεία οι παίκτες της ομάδας των Χανίων αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο. Όσο για την τελευταία προπόνηση στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Σίγκνεβιτς, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.

Φυσικά ο Πλατανιάς θέλει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για είσοδος στην πρώτη πεντάδα και να παίξει στα play off. Μπορεί αυτό να είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο αν οι Χανιώτες πάρουν το ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ