ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Μανούσο αλλά χωρίς Γιακουμάκη, Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς

Με Μανούσο αλλά χωρίς Γιακουμάκη, Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μανούσος, Γιορέντε παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν στις αρχές της εβδομάδας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Μανούσο και Γιορέντε τίθενται κανονικά στην διάθεση του παρά το γεγονός ότι στις αρχές της εβδομάδας αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Και οι δυο τις τελευταίες μέρες πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και ο Παράσχος τους πήρε μαζί του και πιθανότατα θα τους έχει και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι Στανισάβλιεβιτς και Γιακουμάκης με τον πρώτο μάλιστα να είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Στην Θεσσαλονίκη έχουν ταξιδέψει οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντεβεσά, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Μενδρινός, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Ντίνας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ