ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με γεμάτο "οπλοστάσιο" κόντρα στην ΑΕΚ

Με γεμάτο "οπλοστάσιο" κόντρα στην ΑΕΚ
Παράσχος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Περιβόλια (3/1, 15:00) και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την "Ένωση". Απών μονάχα ο Σελίν, τι δήλωσε ο Κοκκαλάς.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Περιβόλια (3/1, 15:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και αμέσως μετά το φινάλε της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την "Ένωση".

Μονάχα ο Σελίν δεν υπολογίζεται, αφού επιστρέφει σήμερα (2/1) στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του Έλληνα κόουτς, ο οποίος είδε με ευχαρίστηση να μην υπάρχει το παραμικρό απρόοπτο και να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας.

Κοκκαλάς: "Να αρχίσουμε με το δεξί απέναντι στην ΑΕΚ"

Εξάλλου, ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς, μίλησε στη NOVA για το επικείμενο ματς και εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ.

"Η ομάδα μας θεωρώ πως έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω πως μπορούμε να αρχίσουμε με το δεξί στη νέα χρονιά απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τεράστιο μέγεθος. Έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά και η δική μας άμυνα είναι πολύ καλή. Θα την κοιτάξουμε κατάματα. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε και θεωρώ πως αν έχουμε την τύχη με το μέρος μας θα τη νικήσουμε. Το παιχνίδι πιστεύω πως θα κριθεί στο αν θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε", ανέφερε αρχικά και μετά μίλησε για την δική του παρουσία:

"Δεν κοιτάζω το ατομικό στοιχείο, αλλά την ομάδα. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να κάνει τίποτα αν δεν τον βοηθούν οι συμπαίκτες του. Θεωρώ πως η εικόνα μας σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου ήταν πολύ καλή, με ωραίο ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε για τα καλύτερα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ