ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μαχλελής ο αντι-Ζουμπουλάκης

Μαχλελής ο αντι-Ζουμπουλάκης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μαχλέλης ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου ξεκίνησε προπονήσεις την Δευτέρα με τον Πλατανιά και αναμένεται να αποκτηθεί.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Μαχλελή βρήκαν στον Πλατανιά τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Αποστολόπουλο το διάστημα που θα λείπει ο Κουλιμπαλί και θα αποτελέσει τον αντί-Ζουμπουλάκη. Οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων τα έχουν βρει σε όλα με τον 24χρονο άσο ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και θα υπογράψει στην ομάδα του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Μάλιστα ο Μαχλελής, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως στόπερ, βρέθηκε την Δευτέρα στα Χανιά και μετείχε στην προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά και με το που είναι σε θέση να υπογράψει θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Παράλληλα το παρών στην προπόνηση του Πλατανιά έδωσε και ένας 19χρονος Γαλλοαλγερινός, ονόματι Φέντι Μπεν Τσουγκ, ο οποίος θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες από τον Γιάννη Χριστόπουλο και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως περιφερειακός και τον συνοδεύουν καλές συστάσεις και μένει να φανεί αν θα τις δείξει και στο γήπεδο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου για την προπόνηση της ομάδας των Χανίων αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα το πρωί όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Δεν προπονήθηκαν οι Κουλιμπαλί (από σήμερα ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί τον τρέχοντα μήνα στο Μαρόκο), Γιακουμάκης (ίωση), Τσουράκης (πραγματοποίησε εξετάσεις μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον χθεσινό αγώνα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου), Νέπλιακ (τραυματίας).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Τσουράκης έχει σφίξιμο στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να ξεκουραστεί για την αποφυγή τραυματισμού.

Σε μέρος του προγράμματος πήραν μέρος οι Σέχου και Τζίλβαν.

Σημειώνεται ότι με την ομάδα μας προπονήθηκε σήμερα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μαχλελήςκαθώς και o 19χρονος Fedi Ben Choug, ο οποίος τελεί υπό δοκιμή.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15.00, στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον μεθαυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ