ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τραγούδια, χοροί και εντυπωσιακές παρουσίες στην πίτα του Πλατανιά

Τραγούδια, χοροί και εντυπωσιακές παρουσίες στην πίτα του Πλατανιά

Η ΠΑΕ Πλατανιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με μια λαμπερή γιορτή όπου την παράσταση έκλεψαν τα κρητικά τραγούδια και οι παραδοσιακοί χοροί. Δείτε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μανώλης Μαθιουλάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, μετά το ματς με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Πλατανιάς σε μια εντυπωσιακή γιορτή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων τα μέλη της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές με τις εντυπωσιακές συντρόφους τους, στελέχη και παίκτες της ακαδημίας αλλά και πλήθος κόσμου.

Η γιορτή δεν θα μπορούσε να μην έχει κρητικά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς με τους οποίους διασκέδασαν άπαντες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, έκοψε την πίτα και στο μήνυμα που έστειλε προς όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν πως αν ο κόσμος των Χανίων βοηθήσει λίγο παραπάνω την προσπάθεια που γίνεται τότε σε δυο-τρία χρόνια η ομάδα του Πλατανιά θα είναι σε ένα επίπεδο που όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Αν βοηθηθώ λίγο από τον κόσμο των Χανίων είμαι σίγουρος ότι σε δυο-τρία χρόνια η ομάδα θα είναι σε ένα επίπεδο που θα τρίβει όλη η Ελλάδα τα μάτια της. Για την πορεία της ομάδος νομίζω ότι όλοι είσαστε ευχαριστημένοι, πάει πάρα πολύ καλά. Είναι μια οικογένεια ουσιαστικά όλος ο κόσμος που δουλεύει για την ομάδα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και αυτό ουσιαστικά είναι το μυστικό".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Παράσχος μιλώντας στην κάμερα του fcplataniasTV είπε:

"Μια ωραία εκδήλωση, έγινε την κατάλληλη στιγμή που ξεκινούν όλα από την καλή πορεία μπορει να συνεχιστεί, είναι στο χέρι μας να ζούμε αυτές τις στιγμές κάθε χρόνο και κάθε χρόνο και καλύτερα".

Δείτε το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του Πλατανιά στο youtube:

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ