ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ζουμπουλάκη

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ζουμπουλάκη
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς έλυσε το συμβόλαιο του με τον Άγγελο Ζουμπουλάκη ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά αποτελεί ο Άγγελος Ζουμπουλάκης με το συμβόλαιο του 25χρονου άσου να λύνεται κοινή συναινέσει. Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων ευχαρίστησε τον δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Πλατανιά αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζουμπουλάκη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία, επαγγελματικές επιτυχίες και καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Η αποχώρηση του Ζουμπουλάκη και η κλήση στην Εθνική Μάλι του Κουλιμπαλί ενόψει Κόπα Άφρικα αφήνει τον Πλατανιά με έναν μόνο δεξιό οπισθοφύλακα, τον Αποστολόπουλο, και έναν που μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις τον Νέπλιακ ο οποίος όμως είναι τραυματίας.

Για αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο στην ομάδα των Χανίων να ψάξουν για μια λύση για το δεξί άκρο της άμυνας τους. Εκτός και αν προωθηθεί κάποιος παίκτης από την ακαδημία.

Δεν παίζουν τρεις στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Πλατανιά συνέχισαν την Δευτέρα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες για το ματς στο "Γ, Καραϊσκάκης".

Χαρακτηριστικά δεν θα αγωνιστούν ο Τετέ που θα εκτίσει την τιμωρία του αλλά και ο Νέπλιακ ο οποίος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα μεταταρσίου αλλά και ο Τζιλβάν ο οποίος έπαιξε με ένεση στο ματς με τον ΟΦΗ και η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αναπτύξεις από τα άκρα και από τον άξονα και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Κανονικά συμμετείχε ο Αγκιλέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σέχου, Τζίλβαν.

Σημειώνεται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, έκανε ένεση για να καταφέρει να αγωνιστεί με τον Ο.Φ.Η. και με δεδομένο ότι επιδεινώθηκε η κατάστασή του έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι σήμερα, με νεότερες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο Νέπλιακ έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα μεταταρσίου, τραυματισμός που προήλθε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ζουμπουλάκης, ο οποίος, ως γνωστόν, έλυσε, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία του με την ομάδα μας. Αύριο, Τρίτη, είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα".

Κινείται για έναν μεσοεπιθετικό

Πλην της κίνησης που μπορεί να γίνει για δεξί μπακ λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον Πλατανιά αναζητούν για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ και στα πλευρά. Κάτι που είχαμε αναφέρει εδώ και δέκα μέρες ότι αποτελεί προτεραιότητα μαζί με την απόκτηση ενός στόπερ. Η μη κλήση του Ιτούα όμως στο Κόπα Άφρικα άλλαξε τα δεδομένα αναφορικά με τις μεταγραφές.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ