ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κόβεται ο Πρισό στον Πλατανιά

Κόβεται ο Πρισό στον Πλατανιά
Νιογκό Πρισό

Ο Πρισό δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν όλοι στον Πλατανιά στις εργομετρικές εξετάσεις και η περίπτωση του δεν αναμένεται να προχωρήσει.

Τα εργομετρικά του Πρισό δεν ήταν αυτά που περίμεναν στον Πλατανιά και από ότι φαίνεται ο λόγος αυτός θα αποτελέσει την αιτία που δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του στην ομάδα των Χανίων. Ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός από το Κορωπί θα ήταν έτοιμος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες της ομάδας πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Φυσικά και ο Γιάννης Χριστόπουλος συνεχίζει την μεταγραφική αναζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας του ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Τάτο να απασχολεί τους Κρητικούς.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και ενόψει του "τελικού" της Δευτέρας με τον Εργοτέλη ο νεαρός τεχνικός είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τον Μιλούνοβιτς να γυμνάζεται μόνος του εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο και η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας είναι αμφίβολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Έμφαση σε θέματα τακτικής έδωσε και σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μάλεμε.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Μπανανά, Νέπλιακ, ατομικό πρόγραμμα ο Τζίλβαν καθώς και ο Μιλούνοβιτς εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ