ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ιντζίδης: "Προσωπική απόφαση να παίξω στον Πλατανιά"

Ιντζίδης: "Προσωπική απόφαση να παίξω στον Πλατανιά"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστεί ως δανεικός στον Πλατανιά. Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη.

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε στον "Arena 89,4" για την απόφαση του να αγωνιστεί ως δανεικός στον Πλατανιά.

Τόνισε ότι η ομάδα των Χανίων είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και ήταν προσωπική του απόφαση να παίξει στον Πλατανιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Arena 89,4":

" Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη. Δεν τα περίμενα τόσο καλά τα πράγματα. Και από γήπεδα και από άποψη εγκαταστάσεων είναι πολύ καλά. Έχουμε δώσει δύο φιλικά ένα για φιλανθρωπικό σκοπό και ένα με τον Εργοτέλη στο οποίο βέβαια δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσα θα θέλαμε. Ο προπονητής μας Μαρίνος Ουζουνίδης βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά. Υπάρχει καλή επικοινωνία. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι μου να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Όσα περισσότερα παιχνίδια πάρω τόσο καλύτερα θα είναι".

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μεταλιστ:" Ποδόσφαιρο είναι. Δεν μπορούμε να πούμε για κανένα σκορ ότι είναι σίγουρο. Είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια πιστεύω πολύ τους Κατσουράνη και Γεωργιάδη, τους Έλληνες πιο πολύ. Τώρα εκτός έδρας μπορεί να γυρίσει".

Για τον Πόποβιτς που ενδέχεται να πάει στον Πλατανιά:" Είναι καλός φίλος. Βοηθάει κάθε ποδοσφαιριστή να πάει κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια, από το να μένει στάσιμος. Πέρσι κάναμε παρέα και αυτό που θα του έλεγα είναι να έρθει. Το κλίμα εδώ είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να δουλέψει, επειδή όλα λειτουργούν βάση προγράμματος".

Για την απόφαση να δοθεί δανεικός:" Και εγώ προσωπικά ήθελα να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο ΠΑΟΚ ήθελε να με δώσει δανεικό. Ήταν προσωπική μου απόφαση να έρθω στα Χανιά. Καταρχήν μίλησα με τον Αποστόλη Γιάννου που ήταν εδώ και μου είπε τα καλύτερα λόγια, και δεύτερον λόγο του προπονητή, γιατί αγωνίζονταν ως ποδοσφαιριστής στην θέση μου".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ