ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η πρώτη και η παρουσίαση

Η πρώτη και η παρουσίαση
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Πλατανιά ενώ την Τετάρτη θα παρουσιαστεί και επίσημα ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα, για τους παίκτες του Πλατανιά που την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού του συλλόγου Γιάννη Χριστόπουλου.

Η παρουσία του Έλληνα προπονητή μάλιστα ο οποίος αναμένεται στην Κρήτη την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με τον έμπειρο τεχνικό να αναλύει τις πρώτες του σκέψεις γύρω από την ομάδα των Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"ΤηΔευτέρα 30 Ιουνίου, στις19.00, στοΔημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Η συγκεκριμένη προπόνηση, όπως και οι υπόλοιπες που θα διεξάγονται καθημερινά, θα είναι «κλειστές» για τους φίλους της ομάδας και για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης,οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Σαββάτου 5 Ιουλίου, στο Μάλεμε, ημέρα κατά την οποία θα γίνει και ο αγιασμός της ομάδας.(Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών).

Η παρουσίαση του Χριστόπουλου

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πλατανιά Χανίων,Γιάννη Χριστόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 13.00, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει ηΔιοίκησητης Χανιώτικης ομάδας, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ