ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η αποστολή για το "Βικελίδης"

Η αποστολή για το "Βικελίδης"
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Πλατανιά ολόκληρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Άρη, με τον Μαρίνο Ουζούνιδη να ανακοινώνει την αποστολή την οποία αποτελούν 24 παίκτες.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (26/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε την αποστολή, για τους τρεις επόμενους εκτός έδρας αγώνες, που αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Κατάι, Κοκκαλά, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Σούκια, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε την αποστολή για τα τρία επόμενα ματς είναι πως ο Πλατανιάς θα βρισκεται μακριά από τη βάση του για οκτώ ημέρες

Μετα το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, θα μεταβεί στην Αθήνα για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10) ενώ ακολούθως θα ταξιδέψει στα Γιάννινα για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ (2/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Χανίων, η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της μετά από τα τρία αυτά παιχνίδια, στις 3 Νοεμβρίου.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ