ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Πλατανιά

Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πλατανιάς διοργανώνει φιλικό αγώνα με την Επισκοπή με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου

Στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου θα διατεθούν όλα τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου (18.00), στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, μεταξύ της ομάδας του Πλατανιά και της Επισκοπής.

Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα και την ομάδα της Επισκοπής, την οποία η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της.

Ο προπονητής του Πλατανιά Άγγελος Αναστασιάδης, στον οποίο και ανήκει η πρωτοβουλία της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΠΑΕ, απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να δώσει μαζικά το παρόν στον φιλανθρωπικό αγώνα, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη και αδυνατούν να κάνουν Ανάσταση, όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς δεν διαθέτουν βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα και σε όσους αδυνατούν να παραστούν στα Περιβόλια το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης, να αγοράσουν εισιτήρια για να στηρίξουν τους σκοπούς και το έργο του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Γενική είσοδος στην φιλική αναμέτρηση θα είναι 5 ευρώ.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ