ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστροφή Στανισάβλιεβιτς στον Πλατανιά

Επιστροφή Στανισάβλιεβιτς στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Στανισάβλιεβιτς στην 20άδα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Πλατανιάς ταξίδεψε στα Γιάννινα όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους Χανιώτες να έχουν κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Με το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι και τον Στανισάβλιεβιτς στην αποστολή ταξίδεψε στα Γιάννινα η αποστολή του Πλατανιά με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να θέλει έστω μια ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Στανισάβλιεβιτς συμπεριλήφθηκε στην 20άδα μετά από αρκετό καιρό, καθώς ήταν τραυματίας, και αναμένεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό του.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (1/2/17, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες. Συγκεκριμένα:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνιεβιτς, Μανούσο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ