ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστροφή για Νέπλιακ στον Πλατανιά

Επιστροφή για Νέπλιακ στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Νέπλιακ μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του Πλατανιά ενώ ο Κάσιο αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε. Παραμένουν εκτός οι Γκαβιλάν, Μαχαμάτ, Τζιλβάν και Μιλούνοβιτς.

Παρότι μειώθηκαν κατά ένα τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος είδε τον Νέπλιακ να μετέχει στο πρόγραμμα της προπόνησης του Πλατανιά την Πέμπτη ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει να έχει πολλούς πονοκεφάλους και να περιμένει να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν και την Πέμπτη οι Κάσιο, Γκαβιλάν, Μαχαμάτ, Τζίλβαν που γυμνάστηκαν μόνοι τους ενώ θεραπεία έκανε ο Μιλούνοβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε και σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας μας στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του.

Η προπόνηση περιελάμβανε, κυρίως, αγωνιστικά παιχνίδια αντοχής. Κανονικά συμμετείχε ο Νέπλιακ. Μπήκε στην προπόνηση, αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις ο Κάσιο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαβιλάν, Μαχαμάτ, Τζίλβαν, θεραπεία ο Μιλούνοβιτς. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ