ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Ολιμπά

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Ολιμπά

Ένα πρόβλημα λιγότερο αντιμετωπίζει από την Τετάρτη ο Γιάννης Χριστόπουλος καθώς ο βασικός πορτιέρο της ομάδας τέθηκε και πάλι στην διάθεση του.

Η παρουσία του Ολιμπά στην προπόνηση του Πλατανιά την Τετάρτη ευχαρίστησε τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος είδε τα προβλήματα του να μειώνονται κατά ένα. Ο διεθνής γκολκίπερ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και τέθηκε στην διάθεση του νεαρού τεχνικού για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Μαχαμάτ ο οποίος πήρε μέρος σε ένα μεγάλο κομμάτι τις προπόνησης και οι πιθανότητες να δώσει το παρών έχουν αυξηθεί. Σε αντίθεση με τον Ναζλίδη ο οποίος και την Τετάρτη έκανε θεραπεία όπως οι Νέπλιακ και Σέχου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έμφαση στην τακτική έδωσε σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, κατά τη διάρκειας της πρωινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε.

Κανονικά συμμετείχε ο Ολιμπά, ο οποίος επέστρεψε μετά την κλήση του στην εθνική ομάδα της Μαρτινίκας, σε μεγάλο μέρος της προπόνησης πήρε μέρος ο Μαχαμάτ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναζλίδης, θεραπεία οι Νέπλιακ, Σέχου.

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Ολιμπά
INTIME SPORTS

Απόντες οι διεθνείς Ιτούα, Κουλιμπαλί. Η αυριανή προπόνηση έχει καθοριστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ