ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψε και ο Γιακουμάκης

Επέστρεψε και ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στις προπονήσεις του Πλατανιά ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με το μυαλό στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Πέμπτη (26/9), στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/9), στο Μάλεμε, η προπόνηση του Πλατανιά.

Στην προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος είχε νιώσει ενοχλήσεις το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Πλατανιά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία στην Τούμπα, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την άψογη φιλοξενία στο Γήπεδο Τούμπας και εύχεται καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014 καθώς και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Europa League. Παράλληλα, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την άριστη συνεργασία".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ