ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Αγκιλέρα

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Αγκιλέρα
INTIME SPORTS

Ο Αγκιλέρα εγκατέλειψε την προπόνηση του Πλατανιά την Πέμπτη και δημιούργησε έναν έξτρα πονοκέφαλο στον Γιάννη Χριστόπουλο.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Αγκιλέρα να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα και να αποχωρεί με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το πιθανότερο μάλιστα είναι πως θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Από εκεί και πέρα το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε την Πέμπτη ο Ολιμπά ενώ απουσίαζαν και πάλι οι τρεις διεθνείς Ιτούα, Μαχαμάτ και Νέπλιακ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις με μπάλα και τακτική περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του. Δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Αγκιλέρα, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ολιμπά. Απόντες οι διεθνείς Ιτούα, Μαχαμάτ και Νέπλιακ. Το πρωί έγιναν εργομετρικά τεστ. Δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, αύριο, Παρασκευή".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ