ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Μιλούνοβιτς στον Πλατανιά

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Μιλούνοβιτς στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Μιλούνοβιτς στο ματς του Πλατανιά με την Βέροια με τον Σέρβο άσο να νοιώθει ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και να εγκαταλείπει το πρόγραμμα.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Πλατανιά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βέροια καθώς ο Γιώργος Παράσχος είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τον Μιλούνοβιτς να εγκαταλείπει το πρόγραμμα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος άσος απουσίαζε το προηγούμενο διάστημα όντας στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του και παίρνοντας μέρος στο φιλικό με την Ιταλία όπου ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ.

Η παρουσία του Μιλούνοβιτς στο ματς με την ομάδα της Ημαθίας είναι αμφίβολη και έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Αγκιλέρα, Γουνδουλάκη και Τζίλβαν που και την Πέμπτη γυμνάστηκαν μόνοι τους ενώ το ευχάριστο ήταν πως ο Ζαραδούκας πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Τσουράκη και Μαχλελή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπιζαν (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών).

Και οι δυο βρέθηκαν στην Αθήνα όπου και έκαναν την επέμβαση τις προηγούμενες μέρες ενώ θα μείνουν εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Έμφαση σε τελειώματα φάσεων έδωσε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένιωσε ο Μιλούνοβιτς και αποχώρησε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Ζαραδούκας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης, θεραπεία ο Τζίλβαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαχλελής, Τσουράκης υπεβλήθησαν σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) και χάνουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ