ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ένα μήνα εκτός ο Μπανανά

Ένα μήνα εκτός ο Μπανανά
Μπανανά INTIME SPORTS

Ο Μπανανά έπαθε υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Έψαξαν για στόπερ οι άνθρωποι των Χανίων.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν το μόνο αρνητικό για την ομάδα του Πλατανιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να βλέπει τον Μπανανά να παθαίνει υποτροπή σε παλιότερο του τραύμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα ο τραυματισμός του κορυφαίου της άμυνας του Πλατανιά οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων να ψάξουν την τελευταία μέρα των μεταγραφών για έναν στόπερ εξετάζοντας κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιον ποδοσφαιριστή.

Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε να ψάξουν την περίπτωση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή αν βρεθεί κάτι αξιόλογο. Επίσης στον Πλατανιά έψαξαν και για κάποιον μεσοεπιθετικό αλλά δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν με κάποιον από τους παίκτες που προτάθηκαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αποστολή της ομάδας μας, που παραμένει στην Αθήνα, θα προπονηθεί και αύριο στην πρωτεύουσα και μετά θα αναχωρήσει οδικώς για την Τρίπολη καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Κουλιμπαλί, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή το βράδυ της Κυριακής.

Υποτροπή στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα στους προσαγωγούς υπέστη ο Μπανανά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και, σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ