ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα

Έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση της Παρασκευής ενόψει του "τελικού" της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων δούλεψαν στην διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα. Ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα ενός ακόμη "τελικού" για την ομάδα των Χανίων στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν είχε κάποιο νέο πρόβλημα να αντιμετωπίσει με τους Μαχλελή και Μπανανά να γυμνάζονται μόνοι τους και να είναι εκτός από ένα ακόμα παιχνίδι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έμφαση σε θέματα τακτικής και σε τελειώματα φάσεων έδωσε σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαχλελής, Μπανανά.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Κυριακάτικο (17.15) εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ