ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ελπίδες για δυο στον Πλατανιά

Ελπίδες για δυο στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Την προπόνηση του Σαββάτου θα περιμένει ο Γιάννης Χριστόπουλος για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν εκ των Μιλούνοβιτς ή Μπανανά για το ματς της Δευτέρας με τον Εργοτέλη. Πολύ δύσκολα οι Νέπλιακ, Τζίλβαν.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα είναι η πλέον καθοριστική στον Πλατανιά ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Εργοτέλη αναφορικά με την παρουσία ενός εκ των Μιλούνοβιτς η Μπανανά στο παιχνίδι. Οι δυο τους ακολούθησαν την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αν το Σάββατο προπονηθούν κανονικά τότε αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή του Πλατανιά.

Τα πράγματα αντίστοιχα είναι πολύ δύσκολα για τους Νέπλιακ, Τζίλβαν οι οποίοι και την Παρασκευή έκαναν θεραπεία και δεν προπονήθηκαν με την ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Νέπλιακ, Τζίλβαν, ατομικό πρόγραμμα οι Μιλούνοβιτς, Μπανανά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως τελικό καθώς με νίκη θεωρούν ότι θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην Super League και από εκεί και πέρα θα μπορούν να αποδώσουν χωρίς άγχος και καλύτερο ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ