ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εξετάσεις για τρεις στον Πλατανιά

Εξετάσεις για τρεις στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Στανισάβλιεβιτς, Γιορέντε και Μανούσος ολοκλήρωσαν τραυματίες το ματς με τον Πανιώνιο και υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Την Τρίτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Στανισάβλιεβιτς, Γιορέντε και Μανούσου που ολοκλήρωσαν το ματς με τον Πανιώνιο τραυματίες. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές την Δευτέρα έκαναν μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Τρίτη. Τότε θα γνωρίζουν στον Πλατανιά και τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας και ποια παιχνίδια θα χάσουν.

Η ομάδα των Χανίων την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς όπου σίγουρα ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Στανισάβλιεβιτς και Γιακουμάκη που είναι τιμωρημένοι.

Στα της προπόνησης όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ενώ το ιατρικό δελτίο έχει ως εξής, ο Στανισάβλιεβιτς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Γιορέντε έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Μανούσος έχει δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ