ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εκπρόσωπος της Superleague στα Περιβόλια

Εκπρόσωπος της Superleague στα Περιβόλια

Αισιοδοξία επικρατεί στον Πλατανιά ότι το γήπεδο των Περιβολίων θα είναι έτοιμο στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Εκπρόσωπος της Superleague επισκέφτηκε τα Περιβόλια την Παρασκευή το πρωί και επιθεώρησε το γήπεδο του Πλατανιά.

Ο εκπρόσωπος έβγαλε το φωτογραφικό υλικό το οποία έστειλε στη διοργανώτρια αρχή, η οποία και θα αποφασίσει αν όντως τα Περιβόλια πληρούν τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αγώνα Πλατανιάς - Ατρόμητος.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στον Πλατανιά ότι η Σούπερ Λίγκα θα δώσει το ΟΚ ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τα εξής: Σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 π.μ., επισκέφθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, ο οποίος φωτογράφισε τις εγκαταστάσεις, στις οποίες, ως γνωστόν, έχει υπάρξει θεαματική πρόοδος χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Χανίων, των αναδόχων των έργων και της Π.Α.Ε. Η επίσκεψη του εκπροσώπου της Super League διήρκησε περίπου μία ώρα.

Οι φωτογραφίες αυτές επρόκειτο να αποσταλούν στη Super League έως αργά σήμερα το μεσημέρι προκειμένου η διοργανώτρια Αρχή να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να καθορίσει, τελικά, τον χώρο, στον οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας Πλατανιάς – Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευελπιστεί ότι ο χώρος αυτός θα είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι για τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.

Η απόφαση της Super League αναμένεται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος λήψης και ανακοίνωσής της. Μόλις υπάρξει απόφαση και ενημέρωση, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα προχωρήσει άμεσα στην έκδοση νέας σχετικής ανακοίνωσης".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ