ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Είπαν αντίο με δείπνο

Είπαν αντίο με δείπνο

Οι παίκτες του Πλατανιά έκαναν το τραπέζι στο τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας των Χανίων και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και επίσημα στον Πλατανιά με ένα τραπέζι που διεξήχθη στα Χανιά και το οποίο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων στα μέλη της Διοίκησης, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, στους συνεργάτες και τους φροντιστές.

Το τραπέζι έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και άπαντες βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν εκτός αγωνιστικών χώρων με επίκεντρο όχι το ποδόσφαιρο αλλά τις προγραμματισμένες διακοπές τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πρόγραμμα την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων την Παρασκευή στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές ξεκινούν τις διακοπές τους και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, αναμένεται να επιστρέψουν στα Χανιά στις 29 Ιουνίου προκειμένου την επόμενη ημέρα, 30 Ιουνίου, να συμμετέχουν στην πρώτη προπόνηση (έναρξη προετοιμασίας) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είπαν αντίο με δείπνο
Είπαν αντίο με δείπνο
Είπαν αντίο με δείπνο
Είπαν αντίο με δείπνο
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ